Јаневска

  во

  Со концерт на Андријана Јаневска, во пандемиски услови, почитувајќи ги мерките и препораките од надлежните, почнува 13-то издание на фестивалот Македонско ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Со концертот на Андријана Јаневска, што ќе се одржи на плоштадот „Гоце Делчев“ во центарот на Пустец, Мала Преспа, почнува традиционалната манифестација ...
  сите 12 | | | веќе видена

  По веста која ја налути и разбранува јавноста дека „Универзална сала“ можеби ќе се руши и на нејзинио место ќе никне некаков парк со летна сцена, нешто во чија ...
  сите 122 | | | веќе видена

  По веста која ја налути и разбранува јавноста дека „Универзална сала“ можеби ќе се руши и на нејзинио место ќе никне некаков парк со летна сцена, нешто во чија ...
  сите 122 | | | веќе видена

  Протестите во Бугарија не престануваат, ЕУ во четврток планира ултиматум за Србија - признавање на Косово и членство во ООН... Ова се најжешките наслови од ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Протестите во Бугарија не престануваат, ЕУ во четврток планира ултиматум за Србија - признавање на Косово и членство во ООН... Ова се најжешките наслови од ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Одлично плива во поп музиката, но силна страна е и етно жанрот. Јавноста најчесто ја препознава по баладите. Виолината е нејзиниот омилен инструмен кој одлично ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Лажната грижа на ВМРО-ДПМНЕ за здравјето на граѓаните веќе не поминува кај никого и затоа на изборите добија казна каква што заслужуваат, велат од СДСМ како ...
  сите 112 | | | веќе видена

  Лажната грижа на ВМРО-ДПМНЕ за здравјето на граѓаните веќе не поминува кај никого и затоа на изборите добија казна каква што заслужуваат, велат од СДСМ како ...
  сите 113 | | | веќе видена

  Ќе седнат ли децата во клупите и со колкава дистанца меѓу нив, колку ќе бидат скратени часовите, ќе бидат ли воведени дополнителни смени и крајно, каде ќе има ...
  сите 117 | | | веќе видена

  Поминаа вонредни состојби, предкампања, кампања и избори. Мерките, и онака недоволни, превземени од Владата на СДСМ за борба против епидемијата со корона ...
  сите 93 | | | веќе видена

  Сега кога изборите поминаа коронавирусот беснее, луѓе страдаат, докторите и сестрите гинат на работа, а мерки нема, Комисијата за инфективни болести ја нема, ...
  сите 201 | | | веќе видена

  Мерките, и онака недоволни, превземени од Владата на СДСМ за борба против епидемијата со корона вирусот олабавија со цел спасување на економската криза, но ...
  сите 131 | | | веќе видена