Јамајка

  во

  Денис Бјуканан од Јамајка имала 17 години кога ја силувал ученик во семинарија, а продолжил да го прави тоа и кога станал свештеник. За тоа Католичката црква ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Добитникот на највисоката премија во историјата на Државната лотарија на Србија се јавил во Лотариајата за да ја подигне наградата. Како и повеќето други ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Човек од Јамајка кој се претставил на јавноста само како Кампбел, освоил 1 милион евра на националната лотарија. Тој ја остварил добивката кон крајот на ...
  сите 9 | | | веќе видена

   Маж од Јамајка решил дека сака да остане анонимен додека ја собира наградата од 1 милион, носејќи маска од филмот Вресок. Мажот кој се идентификувал под ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Еден среќен добитник на 158 милион долари на лото во Јамајка се појави маскиран при предавањето на чекот, со цел неговите пријатели и членови на семејството да ...
  сите 11 | | | веќе видена

  9 февруари 2019 1540.- Во местото Рудај Филдс, во близина на англискиот град Честер, се одржала првата трка со коњи во светот. 1573.- По поразот на ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Дејвид Џонсон, возач на камиони кој освоил 298,3 милиони долари на “Powerball” лотаријата, веднаш ќе си даде отказ од работа, а за “CNN” изјавил дека не може ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Над стотина возачи во Британија ноќта ја поминаа во автомобилите или во засолништа, пабови и училишта откако големи снежни врнежи погодија поголем дел од ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Стотици возачи во Велика Британија ноќта ја поминаа во автомобили или во засолништа, пабови или училишта, откако голем дел од земјата беше зафатена од снежно ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Стотици возачи во Велика Британија ноќта ја поминаа во автомобили или во засолништа, пабови или училишта, откако голем дел од земјата беше зафатена од снежно ...
  сите 9 | | | веќе видена