Јакупи

  во

  На СП очекував многу, но чувствував и голем притисок поради обврската да ги исполнам очекувањата на, па, ете, не се покажав во најдобро светло, вели каратистот ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Македонските каратисти се враќаат без освоен медал од Светското првенство за сениори кое се одржува во Мадрид, Шпанија. Најголемата наша надеж за успех, ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Субхи Јакупи, кој два мандата беше член на Државната изборна комисија предложен од ДУИ ќе стане судија на Вишиот управен суд. Тој беше и во последниот состав ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Субхи Јакупи, кој два мандата беше член на Државната изборна комисија предложен од ДУИ ќе стане судија на Вишиот управен суд. Тој беше и во последниот состав ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Јавноста e изненадена по изборот на поранешниот член на Државната изборна комисија, Субхи Јакупи, за судија во Вишиот управен суд. Откако Амбасадорот на САД, ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Субхи Јакупи стана судија во вишиот управен суд затоа што бил најдобриот избор, вели претседателот на судскиот совет, Зоран Караџоски. Јакупи беше избран за ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Претседателот на Судскиот совет на Република Македонија Зоран Караџовски денеска застана во добрана на сите одлуки донесени од страна на Советот. Тој од Охрид ...
  сите 17 | | | веќе видена

   Тој од Охрид порача дека став на Судскиот совет е оти сите избрани судии во моментот се вистинскиот избор, независно што Советот како колективно тело во ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Поранешниот член на ДИК, Субхи Јакупи, кој беше разрешен со колегите зашто си делел бонуси, на последната седница на Судскиот совет беше избран за виш управен ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Претседателот на Судскиот совет на Република Македонија Зоран Караџовски денеска застана во добрана на сите одлуки донесени од страна на Советот. Тој од Охрид ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Поранешниот член на ДИК, Субхи Јакупи, кој беше разрешен со колегите зашто си делел бонуси, на последната седница на Судскиот совет беше избран за виш управен ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Поранешниот член на ДИК, Субхи Јакупи, кој беше разрешен со колегите зашто си делел бонуси, на последната седница на Судскиот совет беше избран за виш управен ...
  сите 26 | | | веќе видена