Јадранка

  во

  „Уште тројца здравствени работници вчера даруваа крвна плазма. Мирјана, Јадранка и Исмаил од Општата болница во Куманово, по закрепнувањето од ковид-19 даруваа ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Тројца здравствени работници во Општата болница во Куманово кои прележаа ковид-19, вчера даруваа крвна плазма за лекување на заболените од коронавирус во ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Средбата на претседателите на државите кои учествуваат во иницијативата „Брдо-Бриони“, која требаше да се одржи во понеделник во Брдо кај Крањ, беше откажана ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Средбата на претседателите на државите кои учествуваат во иницијативата „Брдо-Бриони“, која требаше да се одржи во понеделник во Брдо кај Крањ, беше откажана ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Кога СДСМ зборува за наводна успешност во Здравството се чуствуваме должни да ги потсетиме на условите кога ВМРО ДПМНЕ го управуваше здравствениот систем, ...
  сите 28 | | | веќе видена

  За претстојните избори во Северна Македонија, Србија и Хрватска, покрај со веќе проверени и познати партиски кадри, партиите своите кандидатски листи ги ...
  сите 140 | | | веќе видена

  За претстојните избори во Северна Македонија, Србија и Хрватска, покрај со веќе проверени и познати партиски кадри, партиите своите кандидатски листи ги ...
  сите 148 | | | веќе видена

  За претстојните избори во Северна Македонија, Србија и Хрватска, покрај со веќе проверени и познати партиски кадри, партиите своите кандидатски листи ги ...
  сите 141 | | | веќе видена

  За претстојните избори во Северна Македонија, Србија и Хрватска, покрај со веќе проверени и познати партиски кадри, партиите своите кандидатски листи ги ...
  сите 141 | | | веќе видена

  Докторката Јадранка Бибан преку пост на својот Фејсбук профил реагираше на реакцијата на јавноста откако родилката – докторка криеше дека била во контакт со ...
  сите 2 | | | веќе видена

  На школите присуствуваат 50-ина учесници (студенти на втор и трет циклус студии и постдокторанди) и 15 предавачи од земји-членки на НАТО NATO Advanced Study ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Српската министерката за европски интеграции и Национална координаторка за ИПА фондовите Јадранка Јоксимовиќ на состанокот на Специјалната работна група на ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Српската министерката за европски интеграции и Национална координаторка за ИПА фондовите Јадранка Јоксимовиќ на состанокот на Специјалната работна група на ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Српската министерката за европски интеграции и Национална координаторка за ИПА фондовите Јадранка Јоксимовиќ на состанокот на Специјалната работна група на ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Носењето заштитна маска стана задолжително во светот. Дел од експертите велат дека така мора да биде за да се спречи ширењето на вирусот. Но има и некои кои ...
  сите 58 | | | веќе видена