Извршниот

  во

  Произведувачот на електрични автомобили „Тесла“, денеска објави дека ќе укине неколку илјади работни места во настојувањата да ги намали трошоците и да остане ...
  сите 13 | | | веќе видена

  На јавите за предвремени парламентарни избори , што би се одржале заедно со редовните прет се да телски избори , ги раздвижија не само политичарите, туку и ...
  сите 12 | | | веќе видена

  „Унибанка“ ќе влезе во корпоративната историја на Македонија како прва компанија т.е. банка која издаде перпетуална обврзница. Нејзината вредност е 5 милиони ...
  сите 4 | | | веќе видена

  „Унибанка“ ќе влезе во корпоративната историја на Македонија како прва компанија т.е. банка која издаде перпетуална обврзница. Нејзината вредност е 5 милиони ...
  сите 4 | | | веќе видена