Измир

  во

  Првиот ансамбл играорци на Културно-уметничкото друштво „8 Октомври“ од Крива Паланка ги претстави Македонската култура и фолклор на 82. Меѓународен фестивал ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Првиот ансамбл играорци на Културно-уметничкото друштво „8 Октомври“ од Крива Паланка ги претстави Македонската култура и фолклор на 82. Меѓународен фестивал ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Нашинците во цел свет ги пеат македонските песни, играат македонски ора а во матичната држава се слуша некоја друга музика… Некогаш се говореше – во Босна ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Една Британка умрела откако отишла во Турција на операција за зголемување на задникот. 29-годишната Леа Кембриџ отишла во Измир во клиника популарна меѓу ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Најмалку 329 илегални мигранти биле уапсени во источниот и западниот дел на Турција, соопштија вчера извори од безбедносните сили. Силите за безбедност уапсиле ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Најмалку 329 илегални мигранти биле уапсени во источниот и западниот дел на Турција, соопштија вчера извори од безбедносните сили. Силите за безбедност уапсиле ...
  сите 70 | | | веќе видена

  Најмалку 329 илегални мигранти биле уапсени во источниот и западниот дел на Турција, соопштија вчера извори од безбедносните сили. Силите за безбедност уапсиле ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Најголемото богатство за Битола и битолчани ни го подари македонскиот песнопоец Ајри Демировски со создавањето на песната „Битола мој роден крај“. Таа беше ...
  | | веќе видена