Изет

  во

  Шефот на изборниот штаб на ДУИ за поддршка на Стево Пендаровски како кандидат на претседателските избори Изет Меџити вели дека владиниот коалиционен партнер не ...
  сите 134 | | | веќе видена

  Изет Меџити, шефот на изборниот штаб на ДУИ за поддршка на Стево Пендаровски како кандидат на претседателските избори рече дека владиниот коалиционен партнер ...
  сите 134 | | | веќе видена

  Демократската унија за интергација (ДУИ) не може да биде обвинета за бојкот на изборниот прецес и токму таа ја напривива разликата меѓу кандидатот кој заедно ...
  сите 134 | | | веќе видена

  Изет Меџити, шефот на изборниот штаб на ДУИ за поддршка на Стево Пендаровски како кандидат на претседателските избори рече дека владиниот коалиционен партнер ...
  сите 134 | | | веќе видена

  Шефот на изборниот штаб на ДУИ за поддршка на Стево Пендаровски како кандидат на претседателските избори Изет Меџити вели дека владиниот коалиционен партнер не ...
  сите 134 | | | веќе видена

  Изет Меџити, шефот на изборниот штаб на ДУИ за поддршка на Стево Пендаровски како кандидат на претседателските избори рече дека владиниот коалиционен партнер ...
  сите 134 | | | веќе видена

  За незаконското градење на Алипашината џамија во Охрид пишуваат бугарските медиуми. „Охрид загрижен, медумите избледени“ „ Јас на тебе минаре- ти на мене ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Во рамки на предизборната кампања за Претседателските избори 2019, вчеравечер во Гостивар ДУИ одржа централна средба со граѓани. Претседателот на партијата, ...
  сите 80 | | | веќе видена

  Демократската унија за интеграција својата кампања во рамките на претседателските избори за време на вчерашниот ден ја одржа во општина Теарце каде што ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Демократската унија за интеграција својата кампања во рамките на претседателските избори за време на вчерашниот ден ја одржа во општина Теарце каде што ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Демократската унија за интеграција својата кампања во рамките на претседателските избори за време на вчерашниот ден ја одржа во општина Теарце каде што ...
  сите 76 | | | веќе видена

  Демократската унија за интеграција својата кампања во рамките на претседателските избори за време на вчерашниот ден ја одржа во општина Теарце каде што ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Демократската унија за интеграција својата кампања во рамките на претседателските избори за време на вчерашниот ден ја одржа во општина Теарце каде што ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција својата кампања во рамките на Претседателските избори за време на вчерашниот ден ја одржа во Општина Теарце каде членовите ...
  сите 79 | | | веќе видена

  Со дадениот глас за консензуалниот кандидат ќе се каже стоп на враќањето назад на евроинтегративните процеси и членството во НАТО и ЕУ и со ова ќе победи ...
  сите 78 | | | веќе видена

  Демократската Унија за Интеграција својата кампања во рамките на Претседателските избори за време на вчерашниот ден ја одржа во Општина Теарце каде членовите ...
  сите 79 | | | веќе видена