Иво

  во

  „Пет става во дур“ е насловот на претстојниот концерт на Македонската филхармонија кој ќе се одржи в четврток, на 28 февруари во 20 часот. На последниот ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Претседателот на асоцијацијата „Хрватско-македонска тангента", Сашо Гоергиевски и почесниот член, поранешниот хрватски претседател Иво Јосиповиќ, денеска ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Претседателот на асоцијацијата „Хрватско-македонска тангента“, Сашо Гоергиевски и почесниот член, поранешниот хрватски претседател Иво Јосиповиќ, денеска ...
  сите 9 | | | веќе видена

  „Пет става во дур“ е насловот на претстојниот концерт на Македонската филхармонија кој ќе се одржи во четврток, на 28 февруари во 20 часот. На последниот ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Пет става во дур“ е насловот на претстојниот концерт на Македонската филхармонија кој ќе се одржи в четврток, на 28 февруари, во 20 часот. На последниот ...
  сите 17 | | | веќе видена

  „Пет става во дур“ е насловот на претстојниот концерт на Македонската филхармонија кој ќе се одржи в четврток, на 28 февруари, во 20 часот. На последниот ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Уредникот Александар Чомовски имаше интервју со поранешниот хрватски претседател Иво Јосиповиќ, за состојбите во регионот во светлото на решавањето на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  ВМРО-ДПМНЕ нема да учествува на претстојниот состанок на процесот „Жан Моне“, дознава „Независен весник“. Висок партиски функционер брифира дека за својата ...
  сите 457 | | | веќе видена

  Има многу причини поради кои Балканот и натаму е ризичен регион, пред се поради неисполнетите очекувања и нерешените голем број суштински прашања, оценува ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска се сретна со делегација на Хрватско–македонската тангента, предводена од Иво Јосиповиќ, почесен член на Тангентата и поранешен ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев денеска се сретна со делегација на Хрватско-македонската тангента, предводена од Иво Јосиповиќ, почесен член на Тангентата и поранешен ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Зоран Заев, денеска се сретна со делегација на Хрватско–македонската тангента, предводена од Иво ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Синиша Михајловиќ, легендата на југословенскиот и српскиот фудбал, денеска го прослави својот 50. роденден со големо интервју за „Ла газета дело спорт“ во кое ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Синиша Михајловиќ, легендата на југословенскиот и српскиот фудбал, денеска го прослави својот 50. роденден со големо интервју за „Ла газета дело спорт“ во кое ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Од поранешниот хрватски претседател Иво Јосиповиќ добивме честитки за НАТО. Како човек кој беше во врвот на хрватската политика, неговите опсервации за ...
  сите 9 | | | веќе видена

  19 февруари 2019 1473.- Роден е Никола Коперник, полски астроном, еден од најголемите астрономи на сите времиња. Поаѓајќи од теоријата на грчките астрономи, ...
  сите 6 | | | веќе видена