Иванов

  во

  Претседателот на Македонија, Ѓорѓе Иванов тврди дека поранешните функционери, Миле Јанакиески и Кирил Божиновски не му барале амнестија. Оттаму велат дека ...
  сите 398 | | | веќе видена

  Од Кабинетот на претседателот Ѓорге Иванов реагираат на јавно објавеното решение за притвор на поранешниот генерален секретар на Владата, Кирил Божиновски, кој ...
  сите 398 | | | веќе видена

  Кабинетот на Претседателот на Република Македонија e згрозен од содржината на јавно објавеното решение за притвор на лицето Кирил Божиновски, каде се цитира ...
  сите 398 | | | веќе видена

  Според соопштението од кабинетот на претседателот Иванов, на идентичен начин се злоупотребува Претседателот на Република Македонија. Единствената разлика во ...
  сите 398 | | | веќе видена

  Во однос на барањето од Кабинетот на претседателот Ѓорѓе Иванов, доставено до Основниот суд Скопје 1 – Скопје, со кое се бара судот да достави службени белешки ...
  сите 398 | | | веќе видена

  Од Кабинетот на претседателот Ѓорге Иванов реагираат на јавно објавеното решение за притвор на поранешниот генерален секретар на Владата, Кирил Божиновски кој ...
  сите 398 | | | веќе видена

  Скопје, 16 ноември 2018 (МИА) – Основниот суд Скопје 1 соопшти дека не може поинаку да го разбере освен како обид за директно мешање во независноста на судот ...
  сите 398 | | | веќе видена

  Кабинетот на Претседателот на Република Македонија e згрозен од содржината на јавно објавеното решение за притвор на лицето Кирил Божиновски, каде се цитира ...
  сите 398 | | | веќе видена

  Идeнтични решенија за притвор на Миле Јанакиески и Кирил Божиновски изготвил Судот. Во брзање за притворање на двајцата поранешни високи државни функционери, ...
  сите 398 | | | веќе видена

  Основниот суд Скопје 1 соопшти дека не може поинаку да го разбере освен како обид за директно мешање во независноста на судот барањето на Кабинетот на ...
  сите 398 | | | веќе видена

  Основниот суд Скопје 1 соопшти дека не може поинаку да го разбере освен како обид за директно мешање во независноста на судот барањето на Кабинетот на ...
  сите 398 | | | веќе видена

  Кабинетот на претседателот Ѓорге Иванов соопшти дека се злоупотребува Претседателот на Република Македонија и ги негира изнесените наводи во службената белешка ...
  сите 398 | | | веќе видена

  Основен суд Скопје 1: Кабинетот на Иванов да појасни зошто бара службена белешка Основниот суд Скопје 1 соопшти дека не може поинаку да го разбере освен како ...
  сите 398 | | | веќе видена

  Основниот суд Скопје 1 соопшти дека не може поинаку да го разбере освен како обид за директно мешање во независноста на судот барањето на Кабинетот на ...
  сите 398 | | | веќе видена

  Основниот суд 1 не може поинаку да го разбере освен како обид за директно мешање во независноста на судот барањето на Кабинетот на претседателот Ѓорге Иванов ...
  сите 398 | | | веќе видена

  Основниот суд Скопје 1 соопшти дека не може поинаку да го разбере освен како обид за директно мешање во независноста на судот барањето на Кабинетот на ...
  сите 398 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска ги негираше и наводите од службената белешка на УБК од објавеното решение за притвор за Кирил Божиновски, исто како и во ...
  сите 398 | | | веќе видена

  Кабинетот на Претседателот на Република Македонија e згрозен од содржината на јавно објавеното решение за притвор на лицето Кирил Божиновски, каде се цитира ...
  сите 398 | | | веќе видена