Иванов

  во

  Претседателот Ѓорге Иванов, денеска во Градската општа болница 8-ми Септември во Скопје, посети дел од хоспитализираните патници кои беа повредени во ...
  сите 121 | | | веќе видена

  14 луѓе вчера го изгубија својот живот во сообраќајната несреќа на патот Скопје – Тетово. Седум од хоспитализираните се во тешка состојба. Четворица со потешки ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Учесниците на 10. Школа за млади лидери, што по иницијатива на претседателот Ѓорге Иванов се одржува во Струга, со едноминутно молчење оддадоа почит на ...
  сите 251 | | | веќе видена

  Македонскиот претседател на повредените им посака побрзо закрепнување и што поскоро враќање во своите домови и кај своите семејства, информираа од кабинетот на ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, денеска во Гостивар ги посети семејствата Узеири, Трпевски и Исмаили, чиишто членови се меѓу загинатите ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Претседател Ѓорге Иванов на Твитер најавува дека е поканет да ја посети Грција на 7 март и дека поканата дошла во телефонски разговор со грчкиот претседател ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска во Гостивар ги посети семејствата Узеири, Трпевски и Исмаили, чии членови се меѓу загинатите патници во вчерашната ...
  | | веќе видена | слични

  Учесниците на 10. Школа за млади лидери, што по иницијатива на претседателот Ѓорге Иванов се одржува во Струга, со едноминутно молчење оддадоа почит на ...
  сите 251 | | | веќе видена

  Учесниците на 10. Школа за млади лидери, што по иницијатива на претседателот Ѓорге Иванов се одржува во Струга, со едноминутно молчење оддадоа почит на ...
  сите 251 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска во Гостивар ги посети семејствата Узеири, Трпевски и Исмаили, чии членови се меѓу загинатите патници во вчерашната автобуска ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Учесниците на 10. Школа за млади лидери, што по иницијатива на претседателот Ѓорге Иванов се одржува во Струга, со едноминутно молчење оддадоа почит на ...
  сите 251 | | | веќе видена

  Емотивно е во Гостивар, емотивни беа и обраќањата во општиата каде знамињата се на половина копје. Тридневна жалост во Гостивар, граѓаните се во шок. Премиерот ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Шведскиот амбасадор во Македонија, Матс Стафансон беше првиот што се фати во замката поставена од лажен профил на претседателот Иванов кој се појавил на ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов, денеска во Градската општа болница 8-ми Септември во Скопје, посети дел од хоспитализираните патници кои беа повредени во ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов, денеска во Градската општа болница 8-ми Септември во Скопје, посети дел од хоспитализираните патници кои беа повредени во ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска во Гостивар ги посети семејствата Узеири, Трпевски и Исмаили, чии членови се меѓу загинатите патници во вчерашната ...
  сите 121 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска во Гостивар ги посети семејствата Узеири, Трпевски и Исмаили, чиишто членови се меѓу загинатите патници во вчерашната ...
  сите 121 | | | веќе видена