Иванов

  во

  Во Кабинетот на претседателот на државата пред неколку денови е добиена писмена конечна оценка и квалификација од страна на Антикорупциската комисија во врска ...
  сите 72 | | | веќе видена

  Темата дали Никола Груевски избегал во гепек или на шофершајбна е веќе излитена и отстапува пред неговата сѐ подолга сенка надвисната над Македонија. Колумна ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Во Кабинетот на претседателот на државата пред неколку денови е добиена писмена конечна оценка и квалификација од страна на Антикорупциската комисија во врска ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Во Кабинетот на претседателот на државата пред неколку денови е добиена писмена конечна оценка и квалификација од страна на Антикорупциската комисија во врска ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Во Кабинетот на претседателот на државата пред неколку денови е добиена писмена конечна оценка и квалификација од страна на Антикорупциската комисија во врска ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Во Кабинетот на претседателот на државата пред неколку денови е добиена писмена конечна оценка и квалификација од страна на Антикорупциската комисија во врска ...
  сите 36 | | | веќе видена

  Во Кабинетот на претседателот на државата пред неколку денови е добиена писмена конечна оценка и квалификација од страна на Антикорупциската комисија во врска ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Во Кабинетот на претседателот на државата пред неколку денови е добиена писмена конечна оценка и квалификација од страна на Антикорупциската комисија во врска ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Во отсуство на официјална реакција од македонското МНР, реформаторот Петар Богојески денеска реагира по вчерашната изјава на грчкиот пратеник Никос Дендиас, од ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Човечкиот фатор е најкритичниот фактор за настанување на несакани последици од природните катастрофи. Како општество не секогаш сме покажале дека можеме да ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на државата Ѓорге Иванов, престојува во Словачката Република, по повод учеството на јубилејната 30-та манифестација „Денови на Светите ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, престојува во посета на Словачката Република, по повод учеството на јубилејната 30-та ...
  сите 49 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, престојува во посета на Словачката Република, по повод учеството на јубилејната 30-та ...
  сите 50 | | | веќе видена