Иванов

  во

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Хашемитското Кралство Јордан за Република Македонија, со ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Управата за безбедност и контрараузнавање и Агенцијата за разузнавање да останат како што се досега, првата во рамки на МВР, втората како посебен орган, УБК да ...
  сите 29 | | | веќе видена

  Управата за безбедност и контрараузнавање и Агенцијата за разузнавање да останат како што се досега, првата во рамки на МВР, втората како посебен орган, УБК да ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Управата за безбедност и контрараузнавање и Агенцијата за разузнавање да останат како што се досега, првата во рамки на МВР, втората како посебен орган, УБК да ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Високи воени претставници на 29 – те земји членки на Воениот комитет на НАТО, предводени од заменик претседавачот генерал-потполковник Стивен Шепро, утре и ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Хашемитското Кралство Јордан за Република Македонија, со ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Управ ата за безбедност и контрараузнавање и Агенциј ата за разузнавање да ос та нат како што се досега, прв ата во рамки на МВР, втор ата како посебен ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Управата за безбедност и контрараузнавање и Агенцијата за разузнавање да останат како што се досега, првата во рамки на МВР, втората како посебен орган, УБК да ...
  сите 33 | | | веќе видена

  Владата за десетина дена ќе до одбере најдобриот од трите модела за реформирање на УБК Управата за безбедност и контрараузнавање и Агенцијата за разузнавање да ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Александар Николовски, членот на антизападното раководство на ВМРО-ДПМНЕ на граѓаните треба да им објасни за причините за неговата средба со Синиша Алексовски, ...
  сите 45 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов денеска ги прими акредитивните писма на новоименуваниот амбасадор на Хашемитското Кралство Јордан за Република Македонија, со ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Високи воени претставници на 29 земји членки на Воениот комитет на НАТО, предводени од заменик претседавачот генерал-потполковник Стивен Шепро, утре и задутре ...
  сите 48 | | | веќе видена