Иванов

  во

  Мрачното обраќање на Мицкоски многу добро го отсликува него и состојбата во којашто се наоѓа: „чудовишта", „џелати", „кризи", „исклучувања", „жолти картони", ...
  сите 118 | | | веќе видена

  Уште едно алиби обраќање на антизападниот Христијан Мицкоски од Конвенцијата на која лично тој си го бира својот фаворит, својот кандидат кој со него треба да ...
  сите 118 | | | веќе видена

  СДСМ смета дека обраќањето на лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на денешната Конвенција е доказ дека ја нема поддршката ниту од партијата ниту од ...
  сите 118 | | | веќе видена

  Денешната Конвенција на ВМРО-ДПМНЕ е најобична фарса. Антизападниот Христијан Мицкоски сам го одбира неговиот кандидат или кандидатка. Денеска е само ...
  сите 91 | | | веќе видена

  [photo] Денешната Конвенција на ВМРО-ДПМНЕ е најобична фарса. Антизападниот Христијан Мицкоски сам го одбира неговиот кандидат или кандидатка. Денеска е само ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Денешната Конвенција на ВМРО-ДПМНЕ е најобична фарса. Антизападниот Христијан Мицкоски сам го одбира неговиот кандидат или кандидатка. Денеска е само ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Антизападниот Христијан Мицкоски сам го одбира неговиот кандидат или кандидатка. Денеска е само официјализацијата. Тоа го потврдуваат и информациите објавени ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Претседателските избори се клучот за иднината на Зоран Заев како премиер. На Заев му треба човек што ќе победи, а не човек што ќе произлезе од внатрепартиските ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Денешната Конвенција на ВМРО-ДПМНЕ е најобична фарса, пишува СДСМ. Од партијата велат дека антизападниот Христијан Мицкоски сам го одбира неговиот кандидат или ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Во македонскиот случај, Москва избра тактика однапред осудена на неуспех, смета Максим Саморуков од московскиот центар „Карнеги“ Максим Саморуков Во светските ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Владеачката СДСМ смета дека денешната Конвенција на ВМРО-ДПМНЕ во Струга е најобична фарса, и дека лидерот на партијата Христијан Мицкоски веќе го одбрал ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Скопје, 16 февруари 2019 Денешната Конвенција на ВМРО-ДПМНЕ е најобична фарса. Антизападниот Христијан Мицкоски сам го одбира неговиот кандидат или кандидатка. ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Денешната Конвенција на ВМРО-ДПМНЕ е најобична фарса. Антизападниот Христијан Мицкоски сам го одбира неговиот кандидат или кандидатка. Денеска е само ...
  сите 91 | | | веќе видена

  Сите министерства и државни институции на своите веб-страници го сменија името на државата во Република Северна Македонија, освен претседателот Ѓорге Иванов, ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Само претседателот на државата Ѓорге Иванов не го испочитува рокот за промена на името на дигитални записи, логoа, меморандуми, електронски комуникации, ...
  сите 22 | | | веќе видена