Иванов

  во

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска во рамки на церемонијата на свечено менување на државното знаме ја врачи првата македонска ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Претседателот Иванов денеска во рамки на церемонијата на свечено менување на државното знаме ја врачи првата македонска офицерска сабја на Командантот на ...
  сите 26 | | | веќе видена

  П ретседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска во рамки на церемонијата на свечено менување на државното знаме ја врачи првата македонска ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Според упатниот акт, тој требаше најдоцна до денеска да се пријави во затворот, но поради поднесените жалби до Кривичниот суд за одложување на затворската ...
  сите 351 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска во рамки на церемонијата на свечено менување на државното знаме ја врачи првата македонска ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Реконструкција на Владата ќе нема, но веројатно ќе има смена на министри, рече премиерот Зоран Заев по денешната посета на привремените живеалишта за ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Скопје, 8 ноември 2018 (МИА) – Премиерот Зоран Заев за членот 36 од Уставот, каде со уставните амандмани не се менува името Република Македонија со новото ...
  сите 43 | | | веќе видена

  МИА МАКЕДОНИЈА Заев: Владина реконструкција ќе нема, но веројатно ќе има смена на министри Скопје, 8 ноември 2018 (МИА) – Реконструкција на Владата ќе нема, но ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев за членот 36 од Уставот, каде со уставните амандмани не се менува името Република Македонија со новото Република Северна Македонија и за ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Премиерот Зоран Заев за членот 36 од Уставот, каде со уставните амандмани не се менува името Република Македонија со новото Република Северна Македонија и за ...
  сите 43 | | | веќе видена