Иванов

  во

  Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, во рамките на официјалната посета на Хашемитското Кралство Јордан, денеска во Аман оствари средби со ...
  сите 59 | | | веќе видена

  На повеќето рочишта на СЈО адвокатот на екс министерот за транспорт Миле Јанакиески и поранешниот генерален секретар на владата Кирил Божиновски, Еленко ...
  сите 426 | | | веќе видена

  Во вечерашното гостување адвокатот на Миле Јанкиески и Кирил Божиновски , Еленко Миланов во емисијата „Отворено на Алфа“ за решенијата издадени на 2 јули за ...
  сите 426 | | | веќе видена

  На повеќето рочишта на СЈО адвокатот на екс министерот за транспорт Миле Јанакиески и поранешниот генерален секретар на владата Кирил Божиновски, Еленко ...
  сите 426 | | | веќе видена

  Претседателот Ѓорге Иванов, во рамки на официјалната посета на Јордан, денеска во Аман, оствари средби со премиерот на Кралството Јордан, Омар Разар На ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Прво и основно ако одиме по соопштението од кабинетот на претседателот на државата, господинот Ѓорге Иванов, воопшто ниту имало средба која што била во насока ...
  сите 426 | | | веќе видена

  Без ниту еден аргумент, Судот на барање на СЈО определи мерка притвор за екс министерот за транспорт Миле Јанакиески и поранешниот генерален секретар на ...
  сите 426 | | | веќе видена

  На средбата со јорданскиот премиер Разар, претседателот Иванов, како што соопшти неговиот кабинет, истакнал дека уште од воспоставувањето на дипломатските ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Кривичниот суд ги препрати жалбите за притворот на Миле Јанакиевски и Кирил Божиновски до Апелација. Обжалените решенија второстепениот суд ќе ги разгледува на ...
  сите 426 | | | веќе видена

  Кривичниот суд ги препрати жалбите за притворот на Миле Јанакиески и Кирил Божиновски до Апелација. Обжалените решенија второстепениот суд ќе ги разгледува на ...
  сите 426 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, во Аман беше примен со највисоки државни и воени почести од Кралот на Хашемитското Кралство Јордан, ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, во рамките на официјалната посета на Хашемитското Кралство Јордан, денеска во Аман оствари средби со ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија Ѓорге Иванов, во рамки на официјалната посета на Хашемитското Кралство Јордан, денеска во Аман, остварил средби со ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Апелацискиот суд мора да се издигне над политичкиот притисок и нарачани притвори мотивирани само и само од политичкиот прогон кој што се спроведува врз ...
  сите 426 | | | веќе видена

  Апелацискиот суд мора да се издигне над политичкиот притисок и нарачани притвори мотивирани само и само од политичкиот прогон кој што се спроведува врз ...
  сите 426 | | | веќе видена

  Претседателот на Република Македонија, Ѓорге Иванов, во рамки на официјалната посета на Хашемитското Кралство Јордан, денеска во Аман, оствари средби со ...
  сите 59 | | | веќе видена

  Апелацискиот суд мора да се издигне над политичкиот притисок и нарачани притвори мотивирани само и само од политичкиот прогон кој што се спроведува врз ...
  сите 426 | | | веќе видена

  „Апелацискиот суд мора да се издигне над политичкиот притисок и нарачани притвори мотивирани само и само од политичкиот прогон кој што се спроведува врз ...
  сите 426 | | | веќе видена