Итар

  во

  Дарко ЈАНЕВСКИ И покрај врежаното мислење дека Ѓорче Петров бил салонски револуционер, историјата го помни неговот учество во битката кај Чаниште на 2 октомври ...
  сите 10 | | | веќе видена

  И два дена по најавата на градоначалникот Петре Шилегов за промената на имињата на улиците, реакциите на граѓаните не стивнуваат. Посебно збунети се граѓаните ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Вториот крак од гасоводот Турски тек ќе поминува преку територијата на Бугарија, а не на Грција, и ќе оди преку Србија и Унгарија . Ова го кажал рускиот ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Катица што кажува не е битно. Сигурно нема да прифати вина. И јас, а верувам и вие така би постапиле. Битно е што кажува на спикерфонот во моментот кога се ...
  сите 164 | | | веќе видена

  Катица што кажува не е битно. Сигурно нема да прифати вина. И јас, а верувам и вие така би постапиле. Битно е што кажува на спикерфонот во моментот кога се ...
  сите 255 | | | веќе видена

  Катица што кажува не е битно. Сигурно нема да прифати вина. И јас, а верувам и вие така би постапиле. Битно е што кажува на спикерфонот во моментот кога се ...
  сите 135 | | | веќе видена

  Катица што кажува не е битно. Сигурно нема да прифати вина. И јас, а верувам и вие така би постапиле. Битно е што кажува на спикерфонот во моментот кога се ...
  сите 174 | | | веќе видена

  Катица што кажува не е битно. Сигурно нема да прифати вина. И јас, а верувам и вие така би постапиле. Битно е што кажува на спикерфонот во моментот кога се ...
  сите 281 | | | веќе видена

  Еден мој клиент ми вели: „Мики, јас не барам многу, само малку спокој и мир“. „Ех“, му велам, „човеку драг, мислиш дека тоа е малку?! Ќе дојде време кога на ...
  | | веќе видена

  Рускиот претседател Владимир Путин го откажа учеството на форумот „Реките на Русија“ за да одржи состанок со министерот за одбрана Сергеј Шојгу, изјави денес ...
  сите 88 | | | веќе видена

  На 19 април годинава во Театар на сенки и облаци беше промовирана книгата „Арно ама“, прва книга за деца на Калина Малеска, во издание на „Или-или“. За ...
  сите 4 | | | веќе видена