Италијанци

  во

  Избери си „хотел“, чаша вино и уживај во кино, ова е мотото на специјалните проекции на филмовите „Хотел Југославија“ и „Хотел Гагарин“ што денеска во 17 часот ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Од соседна Албанија лекари се иселуваат, а на нивното место доаѓаат и лекари од Македонија за да работат. Фактор број еден се платите. Од 240 лекари кои ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Седумнаесеттиот Фестивал на европски филм „Синедејс“ синоќа беше отворен неформално, со забава во Младинскиот културен центар, со првата проекција – музичкиот ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Избери си „хотел“, чаша вино и уживај во кино, ова е мотото на специјалните проекции на филмовите „Хотел Југославија“ и „Хотел Гагарин“ што денеска во 17 ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Избери си „хотел“, чаша вино и уживај во кино, ова е мотото на специјалните проекции на филмовите „Хотел Југославија“ и „Хотел Гагарин“ што денеска во 17 часот ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Избери си „хотел“, чаша вино и уживај во кино, ова е мотото на специјалните проекции на филмовите „Хотел Југославија“ и „Хотел Гагарин“ што денеска во 17 часот ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Избери си „хотел“, чаша вино и уживај во кино, ова е мотото на специјалните проекции на филмовите „Хотел Југославија“ и „Хотел Гагарин“ што денеска во 17 часот ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Од 240 лекари кои дипломирале годинава, повеќе од 100 сакаат да ја напуштат земјата, тврди претседателот на Здружението на албански лекари,Фатмир Брахимај. ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Од 240 лекари кои дипломирале годинава, повеќе од 100 сакаат да ја напуштат земјата, тврди претседателот на Здружението на албански лекари,Фатмир Брахимај. – ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Од 240 лекари кои дипломирале годинава, повеќе од 100 сакаат да ја напуштат земјата, тврди претседателот на Здружението на албански лекари,Фатмир Брахимај. ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Италијанскиот министер за внатрешни работи Матео Салвини, кого многу Италијанци го сметаат за де-факто премиер на Италија, денеска тргна на турнеја низ ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Анкета: Поголемиот дел од Италијанците го сметаат Салвини за лидер, а не Конте Повеќето Италијанци го гледаат Матео Салвини, лидерот на антиимигрантската ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Повеќето Италијанци го гледаат Матео Салвини, лидерот на антиимигрантската партија „Лига“ кој нема влакна на јазикот, како вистински шеф на владата. Од друга ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Повеќето Италијанци го гледаат Матео Салвини, лидерот на анти-имигрантската партија „Лига“ кој нема влакна на јазикот, како вистински шеф на владата.Од друга ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Повеќето Италијанци го гледаат Матео Салвини, лидерот на анти-имигрантската партија „Лига“ кој нема влакна на јазикот, како вистински шеф на владата. Од друга ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Повеќето Италијанци го гледаат Матео Салвини, лидерот на антиимигрантската Лигата „без влакна на јазикот”, како вистински шеф на владата, додека секој шести ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Повеќето Италијанци го гледаат Матео Салвини, лидерот на антиимигрантската партија „Лига“ кој нема влакна на јазикот, како вистински шеф на владата. Од друга ...
  сите 17 | | | веќе видена