Италија

  во

  Делегацијата на Собранието на Република Македонија ќе земе учество на зимската сесија на Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ), која се одржува ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Заменик-министерот за култура Владимир Лазовски од 18 до 21 јануари присуствува на церемонијата на отворање на Европскиот град на културата за 2019 година во ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Македонската делегација во Стразбур е предводена од претседателот на делегацијата Бетиан Китев, Африм Гаши и Шпреса Хадри. Тие за време на сесијата во Стразбур ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Заменик-министерот Лазовски на отворање на „Матера – Европски град на културата 2019″ Заменик-министерот за култура Владимир Лазовски од 18 до 21 јануари ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Албанскиот државен орган за заштита на конкуренција објави дека е одобрена продажбата на 98,83 отсто од акциите во Тирана банка на албанската инвестициона ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Делегацијата на Собранието на Република Македонија ќе земе учество на зимската сесија на Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ), која се одржува ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Делегацијата на Собранието на Република Македонија ќе земе учество на зимската сесија на Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ), која се одржува ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Делегацијата на Собранието на Република Македонија ќе земе учество на зимската сесија на Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ), која се одржува ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Делегацијата на Собранието на Република Македонија ќе земе учество на зимската сесија на Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ), која се одржува ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Делегацијата на Собранието на Република Македонија ќе земе учество на зимската сесија на Парламентарното собрание на Советот на Европа (ПССЕ), која се одржува ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Рада Манојловиќ беше гостинка кај Шенки Маслани, познат како Шенки Версаче од Скопје кој е запаметен по тоа што го обожава брендот „Версаче“. Рада изминатиов ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Во посета на Македонија денеска престојува словеченкиот министер за одбрана, Карл Ерјавец, кој ја пренесе безрезервната поддршка на Словенија за членството на ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Заменик-министерот за култура Владимир Лазовски од 18 до 21 јануари присуствува на церемонијата на отворање на Европскиот град на културата за 2019 година во ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Според ново истражување на Универзитетот во Аквила, Италија, секојдневните закуски со вкус на какао можат да помогнат вашиот мозок да се заштити од когнитивно ...
  сите 16 | | | веќе видена