Истанбул

  во

  Дејан Наумоски има 26 години и има дијагностициран редок вид на тумор на ТИМУС жлездата. Тимусната жлезда е одговорна за производство на Т-лимфоцити и е од ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Дејан Наумоски има 26 години и има дијагностициран редок вид на тумор на ТИМУС жлездата. Тимусната жлезда е одговорна за производство на Т-лимфоцити и е од ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Јелена Карлеуша се упати во Истанбул, а по се судејќи, на пејачката и се врати насмевката на лицето.После смртта на мајка и Дивна Карлеуша, Јелена ја исече ...
  сите 33 | | | веќе видена