Истанбул

  во

  Документите коишто денес ги усвојуваме – “Заложбите од Истанбул“ и “Повикот за акција“ – се конечно – вистинска можност за едно сеопфатно управување со ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган изјави дека Турција нема да може сама да се соочи со евентуален нов бран бегалци. Во обраќањето на Шестата министерска ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган изјави дека Турција нема да може сама да се соочи со евентуален нов бран бегалци. Во обраќањето на Шестата министерска ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Турскиот претседател Реџеп Тајип Ердоган изјави дека Турција нема да може сама да се соочи со евентуален нов бран бегалци. Во обраќањето на Шестата министерска ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Будимпештанскиот процес две и пол децении опстојува во формулирањето на неформалниот меѓувладин дијалог, успевајќи да биде голем дел од глобалниот мозаик на ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Албански компании заинтересирани да инвестираат во различни области во Северна Македонија вчера остварија средба со премиерот Зоран Заев и дел од членовите на ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев придружен од заменикот на претседател задолжен за економски прашања и за координација со ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Македонскиот иновативен бизнис PowerAD од Струмица е селектиран во групата на 50 напредни конкурентни старт-ап бизниси од целиот свет на форумот на најголеми ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Македонскиот иновативен бизнис PowerAD од Струмица е селектиран во групата на 50 напредни конкурентни старт-ап бизниси од целиот свет на форумот на најголеми ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Албански компании заинтересирани да инвестираат во различни области во Северна Македонија вчера остварија средба со премиерот Зоран Заев и дел од членовите на ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Претседателот на Владата, Зоран Заев, вчера имаше работна средба со 40 претставници на повеќе компании, кои се заинтересирани да инвестираат во различните ...
  сите 42 | | | веќе видена

    Од премиерот добија охрабрување да ја зголемат трговијата и меѓусебното инвестирање и дека Владата работи на сериозни инфраструктурни проекти за подобро ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Aлбански компании заинтересирани да инвестираат во различни области во Северна Македонија вчера остварија средба со премиерот Зоран Заев и дел од членовите на ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Работните активности во рамки на Министерска конференција во рамки на Будимпештаски процес во Истанбул ги започнав со интервју за Меѓународниот центар за ...
  сите 9 | | | веќе видена