ИСО

  во

  Двете партии сметаат дека баш на нив треба да им припадне оваа позиција.Можна коалиција помеѓу двете најголемите опозициски партии секој ден е се помала.Дури и ...
  сите 74 | | | веќе видена

  Во рамките на годинашнава програма од манифестацијата на МАНУ - “Научно уметничка визита Охрид 2019”,утре вечер,од 20,00 часот,предавање на тема: ,, Никола ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Едно лице денеска е убиено, а седум се ранети во пукање во Каваја, за западот од Албанија, а локалните медиуми јавуваат дека најверојатно во прашање е ...
  сите 100 | | | веќе видена

  Вчера на ден 01/07/2019 г. На иницијатива на месна заедница Лабуништа и во присуство на претседателот на месна заедница Лабуништа Идриз Хоџа,пратеникот Алија ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Решенија за исплата на средства за субвенционирање на микро, мали и средни претпријатија додели денеска министерот за економија Крешник Бектеши на претставници ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Решенија за исплата на средства за субвенционирање на микро, мали и средни претпријатија додели денеска министерот за економија Крешник Бектеши на претставници ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Согласно Програмата за конкурентност, иновативност и претприемништво од 2017 година, Бектеши информира дека се предвидени 21 милион денари со што ќе ги ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Решенија за исплата на средства за субвенционирање на микро, мали и средни претпријатија додели денеска министерот за економија Крешник Бектеши на претставници ...
  сите 14 | | | веќе видена

  Решенија за исплата на средства за субвенционирање на микро, мали и средни претпријатија додели денеска министерот за економија Крешник Бектеши на претставници ...
  сите 17 | | | веќе видена