Исламот

  во

  За судбината на босанските тинејџерки, 14-годишната Сабина Селимовиќ и 15-годишната Семја Кешиновиќ, кои во 2014 година избегале од Австрија за да се приклучат ...
  сите 19 | | | веќе видена

  МПЦ-ОА денеска го празнува Свети маченик Спасе Радовишки, светител се среќава со две имиња што кај народот создава забуна дека се работи за два светители. ...
  сите 5 | | | веќе видена

  За судбината на босанските тинејџерки Сабина Селимовиќ (14) и Самра Кешиновиќ (15), кои во 2014 побегнале од Австрија за да и се приклучат на Исламската ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Овој светител се среќава со две имиња што кај народот создава забуна дека се работи за два светители. Еднаш се среќава како Спасо Радовишки, друг пат како ...
  сите 5 | | | веќе видена

  Во Австрија моментално е поголем процентот на луѓе кои што се откажуваат, отколку што преминуваат во Исламот, покажуваат најновите податоци на Исламската ...
  сите 7 | | | веќе видена