ИСАФ

  во

  Успешно завршени пристапни разговори за членство во НАТО на што претходеше покана од Брисел, со образложение дека реформите во одбраната на Македонија се ...
  сите 42 | | | веќе видена

  Успешно завршени пристапни разговори за членство во НАТО на што претходеше покана од Брисел, со образложение дека реформите во одбраната на Македонија се ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Со доаѓањето на Доналд Трамп за претседател на САД и новите иницијативи на државниот секретар за одбрана Џејмс Матис, бројот на бомби фрлени во Авганистан ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Базите на НАТО во Авганистан се толку добро обезбедени, што човек нема чувство дека се наоѓа во земја на војна. Внатре сѐ функционира толку нормално, што е ...
  | | веќе видена

  Пратеничката Фросина Ташевска Ременски и министерката за одбрана Радмила Шекеринска се во Кабул, меѓу припадниците на македонските воени сили. На социјалните ...
  сите 9 | | | веќе видена

  На повеќе од пет илјади километри оддалеченост од дома, 49 припадици на македонските воени сили рамо до рамо со војниците од земјите-членки на НАТО, но и со ...
  сите 24 | | | веќе видена

  На повеќе од пет илјади километри оддалеченост од дома, 49 припадици на македонските воени сили рамо до рамо со војниците од земјите-членки на НАТО, но и со ...
  сите 25 | | | веќе видена

  На повеќе од пет илјади километри оддалеченост од дома, 49 припадици на македонските воени сили рамо до рамо со војниците од земјите-членки на НАТО, но и со ...
  сите 26 | | | веќе видена

  На повеќе од пет илјади километри оддалеченост од дома, 49 припадици на македонските воени сили рамо до рамо со војниците од земјите-членки на НАТО, но и со ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Вашата земја не само воено, туку и политички е мошне важна за мисијата на НАТО во Авганистан „Одлучна поддршка“, бидејќи секоја членка е дополнителна вредност. ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Вашата земја не само воено, туку и политички е мошне важна за мисијата на НАТО во Авганистан „Одлучна поддршка“, бидејќи секоја членка е дополнителна вредност. ...
  сите 43 | | | веќе видена

  Вашата земја не само воено, туку и политички е мошне важна за мисијата на НАТО во Авганистан „Одлучна поддршка“, бидејќи секоја членка е дополнителна вредност. ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Вашата земја не само воено, туку и политички е мошне важна за мисијата на НАТО во Авганистан „Одлучна поддршка“, бидејќи секоја членка е дополнителна вредност. ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Македонската вицепремиерка и министерка за одбрана Радмила Шекеринска денеска пристигна во Кабул во посета на македонскиот контингент, кој учествува во НАТО ...
  сите 56 | | | веќе видена

  Македонската вицепремиерка и министерка за одбрана Радмила Шекеринска денеска пристигна во Кабул во посета на македонскиот контингент, кој учествува во НАТО ...
  сите 57 | | | веќе видена