ИРИ

  во

  На средбата се дискутираше за актуелната политичка и економска состојба во Република Македонија како и за можните форми на соработка и потенцијалите кои ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска оствари средба со директорот на Меѓународниот републикански институт за Македонија, Oвен Паун и ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска оствари средба со Oвен Паун директор на Меѓународниот Републикански Институт за Македонија и ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска оствари средба со Oвен Паун директор на Меѓународниот Републикански Институт за Македонија и ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска оствари средба со Oвен Паун директор на Меѓународниот Републикански Институт за Македонија и ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Кина го одби барањето два воени брода на американската морнарица да го посетат Хонг Конг следните недели, изјавија неименувани американски претставници. Тие ...
  сите 218 | | | веќе видена

  Кина го одби барањето два воени брода на американската морнарица да го посетат Хонгконг во текот на наредните недели, изјавија неименувани американски ...
  сите 218 | | | веќе видена

  Кина го одби барањето два воени брода на американската морнарица да го посетат Хонг Конг следните недели, изјавија неименувани американски претставници. Тие ...
  сите 218 | | | веќе видена

  Кина го одби барањето два воени брода на американската морнарица да го посетат Хонгконг во текот на наредните недели, изјавија неименувани американски ...
  сите 218 | | | веќе видена

  Кина го одби барањето два воени брода на американската морнарица да го посетат Хонг Конг следните недели, изјавија неименувани американски претставници. Тие ...
  сите 218 | | | веќе видена

  Кина го одби барањето два воени брода на американската морнарица да го посетат Хонгконг во текот на наредните недели, изјавија неименувани американски ...
  сите 218 | | | веќе видена

  Кина го одби барањето два воени брода на американската морнарица да го посетат Хонгконг во текот на наредните недели, изјавија неименувани американски ...
  сите 218 | | | веќе видена

  Кина го одби барањето два воени брода на американската морнарица да го посетат Хонг Конг следните недели, изјавија неименувани американски претставници. Тие ...
  сите 218 | | | веќе видена

  Кина го одби барањето два воени брода на американската морнарица да го посетат Хонг Конг следните недели, изјавија неименувани американски претставници. Тие ...
  сите 218 | | | веќе видена

  Кина го одби барањето два воени брода на американската морнарица да го посетат Хонг Конг следните недели, изјавија неименувани американски претставници. Тие ...
  сите 218 | | | веќе видена

  Претседателот Пендаровски ги пушта низ вода специјалната обвинителка и премиерот. По нашите откритија по однос на случајот со изнудата, Србија и САД бараат ...
  сите 197 | | | веќе видена

  Претседателот ги пушта низ вода специјалната обвинителка и премиерот. По нашите откритија по однос на случајот со изнудата, Србија и САД бараат ...
  сите 197 | | | веќе видена

  Претседателот Стево Пендаровски ги пушта низ вода специјалната јавна обвинителка Катица Јанева и премиерот Зоран Заев. По нашите откритија по однос на случајот ...
  сите 197 | | | веќе видена