Иран

  во

  Пишува: м-р Џелал Незири Македонија, нејзините институции и факторите кои го одредуваат политичкиот курс во земјата несомнено треба да го задржат овој курс, не ...
  | | веќе видена

  Израелскиот министер за екологија, Зев Елкин изјави дека израелската армија би можела да го уништи сирискиот против-воздушен систем „С-300“, дури и ако со ПВО ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Кон крајот на октомври иранските нафтени танкери одненадеж исчезнале од екраните ширум светот. Сите бродови ги исклучиле таканаречените транспондери, ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Кон крајот на октомври иранските нафтени танкери одненадеж исчезнале од екраните ширум светот. Сите бродови ги исклучиле таканаречените транспондери, ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Турскиот министер за надворешни работи Мевљут Чавушоглу денеска повторно го критикуваше воведувањето санкции кон Иран, оценувајќи го потегот на Вашингтон како ...
  сите 51 | | | веќе видена

  Турскиот министер за надворешни работи Мевљут Чавушоглу денеска повторно го критикуваше воведувањето санкции кон Иран, оценувајќи го потегот на Вашингтон како ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Неколку американски институции објавија заедничко предупредување до гласачите, кои денеска излегоа на избори, да бидат внимателни бидејќи продолжуваат обидите ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Неколку американски институции објавија заедничко предупредување до гласачите, кои денеска излегоа на избори, да бидат внимателни бидејќи продолжуваат обидите ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Неколку американски институции објавија заедничко предупредување до гласачите, кои денеска излегоа на избори, да бидат внимателни бидејќи продолжуваат обидите ...
  сите 9 | | | веќе видена