Иран

  во

  Во експлозија во складиште за оружје во југоисточна Турција загинаа четврорица војници, а повредени се околу 20 лица, изјави турскиот претседател, Реџеп Тајип ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во експлозија во складиште за оружје во југоисточна Турција загинаа четврорица војници, а повредени се околу 20 лица, изјави турскиот претседател, Реџеп Тајип ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Во експлозија во складиште за оружје на југоисток во Турција денеска загинаа четири војници и повредени се околу 20, изјави претседателот Реџеп Тајип Ердоган. ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Во експлозија во складиште за оружје во југоисточна Турција загинаа четврорица војници, а повредени се околу 20 лица, изјави турскиот претседател, Реџеп Тајип ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Во несреќата во воената база во Турција за време на вежбањето со боева муниција, со тешко вооружување се повредени 25 војници, а седум се водат како исчезнати, ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Во експлозија во складиште за оружје на југоисток во Турција денеска загинаа четири војници и повредени се околу 20, изјави претседателот Реџеп Тајип Ердоган. ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Во експлозија во складиште за оружје на југоисток во Турција денеска загинаа четири војници и повредени се околу 20, изјави претседателот Реџеп Тајип Ердоган. ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Во експлозија во складиште за оружје на југоисток во Турција денеска загинаа четири војници и повредени се околу 20, изјави претседателот Реџеп Тајип ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Во експлозија во складиште за оружје на југоисток во Турција денеска загинаа четири војници и повредени се околу 20, изјави претседателот Реџеп Тајип Ердоган. ...
  сите 23 | | | веќе видена

  Во несреќата во воената база во Турција за време на вежбањето со боева муниција, со тешко вооружување се повредени 25 војници, а седум се водат како исчезнати, ...
  сите 24 | | | веќе видена