Ирак

  во

  Нема да се даде можност за формирање терористички коридор против Турција во северниот дел на Сирија истакна турскиот претседател Реџеп тајип Ердоган и ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Нема да се даде можност за формирање терористички коридор против Турција во северниот дел на Сирија истакна турскиот претседател Реџеп тајип Ердоган и ...
  сите 28 | | | веќе видена

  Нема да се даде можност за формирање терористички коридор против Турција во северниот дел на Сирија истакна турскиот претседател Реџеп тајип Ердоган и ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Нема да се даде можност за формирање терористички коридор против Турција во северниот дел на Сирија истакна турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган и ...
  сите 39 | | | веќе видена

  Нема да се даде можност за формирање терористички коридор против Турција во северниот дел на Сирија истакна турскиот претседател Реџеп Tајип Ердоган и ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Нема да се даде можност за формирање терористички коридор против Турција во северниот дел на Сирија истакна турскиот претседател Реџеп тајип Ердоган и ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Силна борба и голема воена активност е забележана вчера во Сирија, откако Сириските дефанзивни сили (СДС) поддржани од САД повторно го нападнаа последното ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Нема да се даде можност за формирање терористички коридор против Турција во северниот дел на Сирија, истакна турскиот претседател, Реџеп Тајип Ердоган и ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Нема да се даде можност за формирање терористички коридор против Турција во северниот дел на Сирија истакна турскиот претседател Реџеп тајип Ердоган и ...
  сите 19 | | | веќе видена