Ирак

  во

  Ангелите ја оплакуваат разурнатата Богородична црква од Париз. Ако не е спасена, скулптурата „Пиета“ од Никола Кусту навистина може да стане симбол на овој ...
  сите 64 | | | веќе видена

  Поранешен припадник на албанската специјална армиска единица „Командоси“, Ерзен Ука, кој беше уапсен вчера под обвинение за тероризам, денеска изјави дека „не ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Поранешен припадник на албанската специјална армиска единица „Командоси”, Ерзен Ука, кој беше уапсен вчера под обвинение за тероризам, денеска изјави дека „не ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Во оваа асиметрична, условно речено „бартер“ трговија, триумфира(ше) шпекулативното над вистинитото, политичкиот опортунизам над правната регулатива, ...
  | | веќе видена