Ирак

  во

  Во рамките на истражната постапка во врска со предметот каде седум лица се осомничени дека како странски терористички борци активно учествувале во војните во ...
  сите 67 | | | веќе видена

  Во рамките на истражната постапка во врска со предметот каде седум лица се осомничени дека како странски терористички борци активно учествувале во војните во ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција во рамки на истражна постапка против седум лица осомничени за активно учество во ...
  сите 69 | | | веќе видена

  ЈОРМ: Проширена истрагата против едно лице за учество во паравоени формации на ИСИС Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителст во за гонење на организиран крими на л и корупција во рамки на истраж на постапка против седум лица осомничени за ...
  сите 21 | | | веќе видена

  Во рамките на истражната постапка во врска со предметот каде седум лица се осомничени дека како странски терористички борци активно учествувале во војните во ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Во рамките на истражната постапка во врска со предметот во кој седум лица се осомничени дека како странски терористички борци активно учествувале во војните во ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција во рамки на истражна постапка против седум лица осомничени за активно учество во ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Во рамките на истражната постапка во врска со предметот каде седум лица се осомничени дека како странски терористички борци активно учествувале во војните во ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Во рамките на истражната постапка во врска со предметот каде седум лица се осомничени дека како странски терористички борци активно учествувале во војните во ...
  сите 26 | | | веќе видена

  Основното јавно обвинителство за гонење на организиран криминал и корупција во рамки на истражна постапка против седум лица осомничени за активно учество во ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Јордан може да биде наредната земја во која ќе се зацврсти терористичката Исламска држава, пишува весникот "National Interest". Иако Јордан се смета за клучен ...
  сите 34 | | | веќе видена

  Турција започна со гранатирање на позициите на курдските сили на северот од Сирија, а после најавената офанзива источно од Еуфрат, силите на „СДФ“ привремено ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Германската министерка за интеграција Анет Видман-Мауц имајќи ги предвид повеќето силувања каде сторители беа млади бегалци, бара задолжителни курсеви за ...
  сите 16 | | | веќе видена