ИПАРД

  во

  Македонија од оваа година го презема претседателството со Секретаријатот Постојаната работна група за регионален рурален развој (SWG). Ова денеска и официјално ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство на Република Македонија и Постојаната работна група за регионален рурален развој (SWG) во ...
  сите 30 | | | веќе видена

  Министерството за земјоделството, шумарство и водостопанство изминатиот период презема серија мерки за развој на овоштарството, вклучително и за производството ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Министерството за земјоделството, шумарство и водостопанство изминатиот период презема серија мерки за развој на овоштарството, вклучително и за производството ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Министерството за земјоделството, шумарство и водостопанство, изминатиот период презема серија мерки за развој на овоштарството, вклучително и за ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Министерството за земјоделството, шумарство и водостопанство, изминатиот период презема серија мерки за развој на овоштарството, вклучително и за ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Министерството за земјоделството, шумарство и водостопанство изминатиот период презема серија мерки за развој на овоштарството, вклучително и за производството ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Една третина од индустриското јаболко е откупено по воведувањето на новата интервентна субвенција за производителите на јаболка која предивудва оние кои ќе го ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Министерството за земјоделството, шумарство и водостопанство, изминатиот период презема серија мерки за развој на овоштарството, вклучително и за ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Министерството за земјоделството, шумарство и водостопанство денеска информираше дека изминатиот период презема серија мерки за развој на овоштарството, ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Министерството за земјоделството, шумарство и водостопанство, изминатиот период презема серија мерки за развој на овоштарството, вклучително и запроизводството ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Од опозицијата реагираат за ниските цени на јаболката во Преспаско кои се еден од главните извори на егзистенција на луѓето во овој крај. Според, ВМРО ДПМНЕ ...
  сите 41 | | | веќе видена

  Земјоделците од руралната општина Чешиново-Облешево бараат поедноставување на процедурата при апликација за средства од ИПАРД 2 програмата, наменети за набавка ...
  | | веќе видена

  30.10.2018 Стопанска комора на Македонија - регионалната комора со седиште во Штип, во соработка со Агенцијата за поттикнување на развојот на земјоделството ...
  сите 2 | | | веќе видена

  На штотуку завршениот оглас за „Млад земјоделец“ која е дел од Програмата за рурален равој, пристигнале 1.045 апликации или скоро двојно повеќе од ланските ...
  сите 19 | | | веќе видена