ИПА

  во

  Лектор по македонски јазик во Министерството за информатичко општество и администрација нема вработено, ниту ќе има бидејќи ресорниот министер Дамјан Манчевски ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, оствари средба со генералната секретарка на Советот за регионална соработка, ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, оствари средба со генералната секретарка на Советот за регионална соработка, ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Заменик-претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, оствари средба со генералната секретарка на Советот за регионална соработка, ...
  сите 71 | | | веќе видена

  Заменик Претседателот на Владата задолжен за европски прашања, Бујар Османи, оствари средба со Генерална Секретарка на Советот за Регионална Соработка, ...
  сите 71 | | | веќе видена

  4.2 милијарди евра инвестиција во инфраструктурата за транспорт до 2030 година, најави министерот за транспорт Горан Сугарески. Со стратегијата за транспорт ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Од железничката станица во Скопје до Меѓународниот аеродром да се патува со воз, предвидено е со владината Национална транспортна стратегија за периодот до ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Околу 104 активности ќе се реализираат во транспортната мрежа во Македонија до 2030 година. За реализација на овие проекти предвидено е да се потрошат околу ...
  сите 24 | | | веќе видена

  Околу 104 активности ќе се реализираат во транспортната мрежа во Македонија до 2030 година. За реализација на овие проекти предвидено е да се потрошат околу ...
  сите 24 | | | веќе видена