Интернационалниот

  во

  Македонија е дел од 36-тото издание на интернационалниот саем за туризам ”HOLIDAY&SPA EXPO” во Софија, Бугарија. Репрезентативниот македонски штанд има ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Македонија е дел од 36-тото издание на интернационалниот саем за туризам ”HOLIDAY&SPA EXPO” во Софија, Бугарија. Репрезентативниот македонски штанд има ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Софија/Охрид, 16. февруари 2019 (ИНПРЕС) – Убавините на древниот Охрид и Македонија се претставени на 36-тото издание на Интернационалниот саем за туризам ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Убавините на древниот Охрид и Македонија се претставени на 36-тото издание на Интернационалниот саем за туризам „Holiday & Spa Expo“ кој се одржува во Софија, ...
  сите 37 | | | веќе видена

  Торта и кафе ме спасија да не влезам во автобусот Татко ми ме премисли да останам уште малку во Скопје Грешка на мојот компјутер ме спаси На кобниот ден кога ...
  сите 124 | | | веќе видена

  Интернационалниот олимписки комитет (ИОК) ќе ги разгледа апликациите на Јужна и на Северна Кореја за учество на заеднички тимови од овие земји на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Интернационалниот олимписки комитет (ИОК) ќе ги разгледа апликациите на Јужна и на Северна Кореја за учество на заеднички тимови од овие земји на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Ученици од средното економско и правно училиште „Арсени Јовков“ на Град Скопје го освоија првото место на натпреварот „Мисија Воздух“ во рамки на програмата ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Од 7 до 17 февруари во Берлин се одржува Интернационалниот филмски фестивал, 69. „Берлинале“, каде за Златната и Сребрените мечки се натпреваруваат 17 филма ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Годишната програма на Младинскиот културен центар – Скопје вчера беше најавена на прес конференција од директорот на МКЦ, Русе Арсов, кој заедно со заедно ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Општина Ресен реагира на одлуката на Министерството за култура за недоделување финансиски средства за Интернационалниот театарски фестивал „Актерот на Европа“. ...
  сите 88 | | | веќе видена