ИНПРЕС

  во

  Охрид, 18. септември 2018 (ИНПРЕС) – Водостојот на Охридското езеро е за 33 сантиметри понизок од максимално дозволената кота. Според денешните мерења на УХМР, ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Охрид, 18. септември 2018 (ИНПРЕС) – Како што беше најавено, во детската градинка „Развигорче“ во тек се градежни реконструктивни зафати за замена на кровната ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Охрид, 17. септември 2018 (ИНПРЕС) – Раководителот на секторот за соработка на Делегацијата на Европската унија Никола Бертолини, во рамките на денешната ...
  сите 23 | | | веќе видена