Илир

  во

  Каква е состојбата во Косово? Со кои проблеми се соочуваат граѓан(к)ите? Постои ли напредок за дијалогот за српско – косовските односи по средбата во Берлин? ...
  сите 53 | | | веќе видена

  Зад Слајс, иновативната стартап компанија која стана вистински профитабилен бизнис во САД е Илир Села, роден во Дебар, но израснат и образован во САД. Во 2009 ...
  сите 4 | | | веќе видена

  Предлогот го подготви група од четворица пратеници во холандскиот парламент со предлог за суспендирање на слободното движење на Албанците во Шенген зоната. На ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Претседателот на ДИК Оливер Дерковски ни изјави дека ДИК вложи жалба на пресудата на судијката на основен суд Скопје 2 Сузана Дончевска по два основа: -Прво ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Албанскиот претседател Илир Мета, коментирајќи ја одлуката на холандскиот парламент за суспензија на безвизниот режим со Албанија, оцени дека Тирана треба да ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Албанскиот претседател Илир Мета, коментирајќи ја одлуката на холандскиот парламент за суспензија на безвизниот режим со Албанија, оцени дека Тирана треба да ...
  сите 48 | | | веќе видена

  На претстојниот српско-албански собир во Берлин, на 29 април, ќе се најде и германскиот предлог за решавање на косовското прашање, кое нема да биде во корист ...
  сите 47 | | | веќе видена

  Холандскиот парламент гласаше за враќање на визите за Албанците. Официјална Тирана смета дека Европа нема да даде поддршка за суспензија на безвизниот режим за ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Албанскиот претседател Илир Мета, коментирајќи ја одлуката на холандскиот парламент за суспензија на безвизниот режим со Албанија, оцени дека Тирана треба да ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Албанскиот претседател Илир Мета, оцени дека Тирана треба да направи се што е во нејзина моќ, со одлуката на Холандија за суспензија на безвизниот режим со ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Албанскиот претседател Илир Мета, коментирајќи ја одлуката на холандскиот парламент за суспензија на безвизниот режим со Албанија, оцени дека Тирана треба да ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Албанскиот претседател Илир Мета, коментирајќи ја одлуката на холандскиот парламент за суспензија на безвизниот режим со Албанија, оцени дека Тирана треба да ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Албанскиот претседател Илир Мета, коментирајќи ја одлуката на холандскиот парламент за суспензија на безвизниот режим со Албанија, оцени дека Тирана треба да ...
  сите 48 | | | веќе видена

  Млади e нтузијасти прават креативен „ хаос“, натпреварувајќи се во бизнис идеи за стар ап компании. Најголемиот дел се студенти, кои денеска официјално го ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Албанскиот претседател, Илир Мета, реагираше по тензичната ситуација на вечерашниот протест на обединетата опозиција, упатувајќи апел протестот да продолжи на ...
  сите 26 | | | веќе видена