ИК

  во

  ,Запалени 19 автомобили со молотови коктели во Штип"; ▪️,,Четири запалени автомобили вечерва во Скопје"; ▪️,,Нови 2 запалени автомобили синоќа во Скопје"; ...
  сите 71 | | | веќе видена

  „Земјоделството е стратешка гранка во Република Македонија. Над 100.000 лица живеат или на некој начин се занимаваат и се поврзани со земјоделство. Изминативе ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Земјоделството е стратешка гранка во Република Македонија. Над 100.000 лица живеат или на некој начин се занимаваат и се поврзани со земјоделство. Изминативе ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Земјоделството е стратешка гранка во Република Македонија. Над 100.000 лица живеат или на некој начин се занимаваат и се поврзани со земјоделство. Изминативе ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Земјоделството е стратешка гранка во Република Македонија. Над 100.000 лица живеат или на некој начин се занимаваат и се поврзани со земјоделство. Изминативе ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Земјоделството е стратешка гранка во Република Македонија. Над 100.000 лица живеат или на некој начин се занимаваат и се поврзани со земјоделство. Изминативе ...
  сите 83 | | | веќе видена

  Охрид, 2. јули 2020 (ИНПРЕС) – Занимавањето со спорт и спортски активности помага во создавањето на трајни вредности во развојот на личноста и ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Поранешниот шеф на тајната полиција Сашо Мијалков дал вкупно 10.000 евра за митингот на ВМРО-ДПМНЕ во 2018 година, што беше првиот поголем собир во ...
  | | веќе видена | слични

  Интегрален текст од изјава за медиуми – Орце Ѓорѓиевски, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ Наместо живот за граѓаните, Зоран Заев во овие три години си донесе пари и ...
  сите 31 | | | веќе видена

  „Наместо живот за граѓаните, Зоран Заев во овие три години си донесе пари и луксуз за себе и најблиските соработници, а на граѓаните им донесе беда. Цветанка ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Ќе ги реализираме во целост капиталните иневстиции и во првите 100 дена ќе обезбедиме еднократна парична помош за лицата со ниски примања, невработените и оние ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Наместо живот за граѓаните, Зоран Заев во овие три години си донесе пари и луксуз за себе и најблиските соработници, а на граѓаните им донесе беда. Цветанка ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Цветанка Иванова не единствената пратеничка на Заев кон која бил дарежлив со доделување привилегии и тендери на семејните фирми. Семејната фирма за ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Наместо живот за граѓаните, Зоран Заев во овие три години си донесе пари и луксуз за себе и најблиските соработници, а на граѓаните им донесе беда. Цветанка ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Наместо живот за граѓаните, Зоран Заев во овие три години си донесе пари и луксуз за себе и најблиските соработници, а на граѓаните им донесе беда. Цветанка ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Наместо живот за граѓаните, Зоран Заев во овие три години си донесе пари и луксуз за себе и најблиските соработници, а на граѓаните им донесе беда. Цветанка ...
  сите 31 | | | веќе видена

  Трајко Славески, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ денеска презентираше дел од преодната стратегија на ВМРО-ДПМНЕ за справување со здравствено-економската криза, кој се ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Трајко Славески, член на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, денеска презентираше дел од преодната стратегија на ВМРО-ДПМНЕ за справување со здравствено-економската криза, кој ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Денес ќе презентирам дел од преодната стратегија на ВМРО-ДПМНЕ за справување со здравствено-економската криза, кој се однесува на мерки поврзани со ...
  сите 99 | | | веќе видена

  Денес ќе презентирам дел од преодната стратегија на ВМРО-ДПМНЕ за справување со здравствено-економската криза, кој се однесува на мерки поврзани со ...
  сите 99 | | | веќе видена