II

  во

  Бугарија – Црна Гора (18 ч.) Меч кој иако е прв, може многу да значи за двете репрезентации. Во Бугарија владее оптимизам, посебно поради фактот кој вели дека ...
  сите 10 | | | веќе видена

  „Во изминатите 10 дена во рамките на акцијата за прогласување на депониите и ѓубриштата за автентично културно наследство посетивме над 200 депонии низ цела ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Во секторската група со која претседава министерот за локална самоуправа Сухејл Фазлиу, членуваат претставници од надлежните министерства, од ЗЕЛС, од ...
  сите 30 | | | веќе видена