Игор Ивановски

  во

  Од Вадуц, Игор Д. Ивановски Објавивме за стартните 11 за кои се одлучи селекторот Игор Ангеловски за вечерашниот меч против Лихтенштајн во УЕФА Лигата на ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Од Вадуц, Игор Д. Ивановски Избраниците на селекторот Игор Ангеловски во позитивна атмосфера го очекуваат новиот натпревар против Лихтенштајн и се надеваат на ...
  сите 32 | | | веќе видена

  Секој граѓанин има право на достоинствен третман во јавните здравствени установи и секој треба да добие квалитетна здравствена услуга. Имплементацијата на сите ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Јавното обвинителство за гонење на кривични дела поврзани и кои произлегуваат од содржината на незаконското следење на комуникациите ја известува јавноста дека ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Јавното обвинителство за гонење на кривични дела поврзани и кои произлегуваат од содржината на незаконското следење на комуникациите ја известува јавноста дека ...
  | | веќе видена | слични

  Коинциденција или добро осмислен пропаганден план според кој во периодот во кој сосема извесно е дека ќе се одвива изборна трка, јавноста ќе се занимава со ...
  сите 130 | | | веќе видена

  Јавното обвинителство за гонење на кривични дела поврзани и кои произлегуваат од содржината на незаконското следење на комуникациите ја известува јавноста дека ...
  сите 40 | | | веќе видена