ИЕ

  во

  Храброста е карактерно својство достојно за почит. Conditio sine qua non за политичка фигура од голем формат. Наспрема неа, колебливоста е одлика на ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Автопатот од Приштина до границата со Македонија ќе биде готов до крајот на годината, најавија косовскиот премиер Рамуш Харадинај и министерот за ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Адвокатите Сања Алексиќ и Боро Тасевски не се појавија на почетокот на судењето на екс министерката за внатрешни работи Гордана Јанкулоска за случајот „Тенк“. ...
  сите 287 | | | веќе видена

  - Собранието на Република Македонија во попладневниот дел од работата на 58. седница го верификуваше мандатот на пратеникот Снежана Калеска-Ванчева која доаѓа ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Собранието на Република Македонија во попладневниот дел од работата на 58. седница го верификуваше мандатот на пратеникот Снежана Калеска-Ванчева која доаѓа на ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Собранието на Република Македонија во попладневниот дел од работата на 58. седница го верификуваше мандатот на пратеникот Снежана Калеска-Ванчева која доаѓа на ...
  сите 16 | | | веќе видена

  Собранието на Република Македонија во попладневниот дел од работата на 58. седница го верификуваше мандатот на пратеникот Снежана Калеска-Ванчева која доаѓа на ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Собранието на Република Македонија во попладневниот дел од работата на 58. седница го верификуваше мандатот на пратеникот Снежана Калеска-Ванчева која доаѓа на ...
  сите 25 | | | веќе видена

  Поранешниот директор на МЖ Транспорт и актуелен претседател на ДИК, Оливер Дерковски, добивал насоки за материјали и гласање од поранешниот министер за ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Поранешниот директор на МЖ Транспорт и актуелен претседател на ДИК, Оливер Дерковски, добивал насоки за материјали и гласање од поранешниот министер за ...
  сите 60 | | | веќе видена

  Поранешниот директор на МЖ Транспорт и актуелен претседател на ДИК, Оливер Дерковски, добивал насоки за материјали и гласање од поранешниот министер за ...
  сите 65 | | | веќе видена

  Поранешниот директор на МЖ Транспорт и актуелен претседател на ДИК, Оливер Деркоски, добивал насоки за материјали и гласање од поранешниот министер за ...
  сите 69 | | | веќе видена

  Поранешниот директор на МЖ Транспорт и актуелен претседател на ДИК, Оливер Дерковски, добивал насоки за материјали и гласање од поранешниот министер за ...
  сите 97 | | | веќе видена

  Љупчо Ристовски, претседател и коосновач на Институт за доблесна и вредносна политика „Интегра“, кој пред неколку дена констатира дека на Македонија ѝ се ...
  | | веќе видена

  Љупчо Ристовски, претседател и коосновач на Институт за доблесна и вредносна политика „Интегра“, кој пред неколку дена констатира дека на Македонија ѝ се ...
  сите 2 | | | веќе видена