Идризово

  во

  И шо праиме сега!. Грујо ќе оди „курбан“!. Ниту Мицковски, ниту Николовски ниту Ѓорчев не му помогнаа. Се изрезилија пред најпослушните членови кои ги тераа да ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Промената на името на државата и идентитетот на нацијата не е демократија или право на слобода на мисла, туку најтешко кривично дело велепредавство, геноцид ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска го посети Центарот за обука во Идризово каде што од септември се реализира едноггодишна теретска и ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовки, кој денеска беше во посета на новите 550 кандидати за полициски службеници во Центарот за обука во Идризово, на ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовки, кој денеска беше во посета на новите 550 кандидати за полициски службеници во Центарот за обука во Идризово, на ...
  сите 44 | | | веќе видена

   Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовки, кој денеска беше во посета на новите 550 кандидати за полициски службеници во Центарот за обука во Идризово, ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовки, кој денеска беше во посета на новите 550 кандидати за полициски службеници во Центарот за обука во Идризово, на ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска го посети Центарот за обука во Идризово каде што од септември се реализира едноггодишна теретска и ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовки, кој денеска беше во посета на новите 550 кандидати за полициски службеници во Центарот за обука во Идризово, на ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовки, кој денеска беше во посета на новите 550 кандидати за полициски службеници во Центарот за обука во Идризово, на ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска го посети Центарот за обука во Идризово каде што од септември се реализира едноггодишна теретска и ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовки, кој денеска беше во посета на новите 550 кандидати за полициски службеници во Центарот за обука во Идризово, на ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовки, кој денеска беше во посета на новите 550 кандидати за полициски службеници во Центарот за обука во Идризово, на ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Исто како и во првиот круг гласање од локалните избори во 2013 година, притисокот и на 7 април, денот на вториот круг, врз членството на ВМРО-ДПМНЕ, вработени ...
  сите 44 | | | веќе видена

  Службениците на пасошката контрола на скопскиот аеродром идентификувале 37-годишен скопјанец кој се наоѓал на полициската листа за апсење. Како што информираат ...
  сите 53 | | | веќе видена

  По над 700 бомби пуштени досега во случајот на СЈО „Титаник“ за тешки изборни нерегуларности, во кој се обвинети Никола Груевски, Миле Јанакиески и уште 19 ...
  сите 44 | | | веќе видена