Хуриет

  во

  Турско семејство, кое дошло за викенд во Солун, било нападнато од група грчки ултранационалисти, која мислела дека тие се Македонци, пишува турскиот весник ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Турските власти уапсиле 51 војник и други девет лица осомничени за поврзаност со Фетулах Ѓулен, кого Анкара го обвинува за организирање на неуспешниот обид за ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Туристичкиот сектор во Турција ја разгледува можноста за напуштање на системoт „All Inclusive“, објави Хуриет, повикувајќи се на Здружението на трговци и ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Туристичкиот сектор во Турција ја разгледува можноста за напуштање на системoт „All Inclusive“, објави Хуриет, повикувајќи се на Здружението на трговци и ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Туристичкиот сектор во Турција ја разгледува можноста за напуштање на системoт „ол инклузив“, објави Хуриет, повикувајќи се на Здружението на трговци и ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Туристичкиот сектор во Турција ја разгледува можноста за напуштање на системoт „All Inclusive“, објави Хуриет, повикувајќи се на Здружението на трговци и ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Туристичкиот сектор во Турција ја разгледува можноста за напуштање на системoт „All Inclusive“, објави Хуриет, повикувајќи се на Здружението на трговци и ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Туристичкиот сектор во Турција ја разгледува можноста за напуштање на системoт „All Inclusive“, објави Хуриет, повикувајќи се на Здружението на трговци и ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Турскиот министер на финансии и државната каса Берат Албајрак изјави дека Турција целосно се освестува и ги признава предизвиците со кои се соочува, а од ...
  сите 124 | | | веќе видена