ХРТ

  во

  Хрватска тргнува кон нов циклус на приватизација, а една од причините е воведувањето на еврото како официјална валута. Владата се заложи да ја забрза ...
  сите 6 | | | веќе видена

  Наводно, причината за смртта на Италијанецот и труењето на децата во Хрватска е јаглерод моноксид од моторот на бродот. Точната причина допрва треба да биде ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Националната Хрватска радио-телевизија направи репортажа за настапот на Македонците во Сплит, кои со песна и музика ги дигнаа Далматинците на нозе. Во Сплит ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Националната Хрватска радио-телевизија направи репортажа за настапот на Македонците во Сплит, кои со песна и музика ги дигнаа Далматинците на нозе. Во Сплит ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Националната Хрватска радио-телевизија направи репортажа за настапот на Македонците во Сплит, кои со песна и музика ги дигнаа Далматинците на нозе. Во Сплит ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Во Сплит, цената на метар квадратен во елитните квартови достигнува и до 4.000 евра. Во Сплит последниве две години новоградбите поскапеле дури за 30 отсто, ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Цените на недвижнините во Хрватска растат веќе 40 месеци. Меѓу градовите со најголем пораст е Сплит, вториот по големина град во Хрватска, каде што цените на ...
  сите 8 | | | веќе видена