Христос

  во

  Две лица вечерва се приведени на плоштадот „Краина“ во Бања Лука, откако полицијата на 30 декември забрани собирања на групата „Правда за Давид“, објави ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Две лица вечерва се приведени на плоштадот „Краина“ во Бања Лука, откако полицијата на 30 декември забрани собирања на групата „Правда за Давид“, објави ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Две лица вечерва се приведени на плоштадот „Краина“ во Бања Лука, откако полицијата на 30. декември забрани собирања на групата „Правда за Давид“, објави ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Две лица вечерва се приведени на плоштадот „Краина“ во Бања Лука, откако полицијата на 30 декември забрани собирања на групата „Правда за Давид“, објави ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Две лица вечерва се приведени на плоштадот „Краина“ во Бања Лука, откако полицијата на 30 декември забрани собирања на групата „Правда за Давид“, објави ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Водици беше прославен насекаде низ земјите каде што живеат православни Македонци, првпат годинава и во Данска Православните верници и Македонската православна ...
  сите 127 | | | веќе видена

  Истражувањата, спроведени во лабораторијата за медицинско- биолошки технологии НИИ за индустриска и морска медицина (Москва), станаа вистинска сензација. ...
  сите 18 | | | веќе видена

  Денеска се слави Јованден. Обичаите на свети Јован во нашиот народ се бројни, а за тоа се заслужни чудотворното раѓање и живот на Јован. Раѓањето, животот и ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Денот на Свети Јован Крстител е една од најголемите слави кај нас Православната црква и нејзините верници го прославуваат 20 јануари како ден на еден од ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Православните христијани денеска го празнуваат празникот Собор на Свети Јован Крстител. Дел од Македонците овој ден го празнуваат како семејна слава, а Јован и ...
  сите 35 | | | веќе видена

  Руските медиуми денеска останаа без фотографии и видео-снимки од официјален Кремљ, како и прециен одговор дали рускиот претседател Владимир Путин и оваа година ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Дваесет и шестгодишниот Никола Златановски е кумановецот кој го фати Светиот Крст во базенот на Соборниот храм „Свети Никола“ во Куманово. Петковски по крстот ...
  сите 210 | | | веќе видена