Христијан

  во

  Соопштение за јавност Се јави Христијан Хидро Мицкоски, човекот што сноси директна одговорност за зголемување на аерозагадувањето, поскапување на струјата и ...
  | | веќе видена | слични

  Претседателот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски преку видео обраќање укажа дека во државава состојбата со загадениот воздух е алармантна, се губат животи, ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Власта по дефиниција е хунта. Тргни од самиот почеток како е избран претседателот на Собранието со 58 или 59 гласа и сите постапки понатаму. Референдумот каде ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Се јави Христијан Хидро Мицкоски, човекот што сноси директна одговорност за зголемувањето на аерозагадувањето, поскапувањето на струјата и зголемувањето на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Власта по дефиниција е хунта. Тргни од самиот почеток како е избран претседателот на Собранието со 58 или 59 гласа и сите постапки понатаму. Референдумот каде ...
  сите 7 | | | веќе видена

  Се јави Христијан Хидро Мицкоски, човекот што сноси директна одговорност за зголемувањето на аерозагадувањето, поскапувањето на струјата и зголемувањето на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Се јави Христијан Хидро Мицкоски, човекот што сноси директна одговорност за зголемувањето на аерозагадувањето, поскапувањето на струјата и зголемувањето на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Се јави Христијан Хидро Мицкоски, човекот што сноси директна одговорност за зголемување на аерозагадувањето, поскапување на струјата и зголемување на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  „Се јави Христијан Хидро Мицкоски, човекот што сноси директна одговорност за зголемување на аерозагадувањето, поскапување на струјата и зголемување на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Соопштение на СДСМ: Се јави Христијан Хидро Мицкоски, човекот што сноси директна одговорност за зголемување на аерозагадувањето, поскапување на струјата и ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски преку видео обраќање, побара од Владата да прогласи вонредна состојба поради загадувањето. Тој оцени дека ...
  сите 22 | | | веќе видена

  СДСМ со писмено соопштение реагира на видео-обраќањето на Христијан Мицкоски.„Се јави Христијан Хидро Мицкоски, човекот што сноси директна одговорност за ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Се јави Христијан Хидро Мицкоски, човекот што сноси директна одговорност за зголемувањето на аерозагадувањето, поскапувањето на струјата и зголемувањето на ...
  сите 27 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски преку видео обраќање, побара од Владата да прогласи вонредна состојба поради загадувањето.Тој оцени дека ...
  сите 22 | | | веќе видена

  Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски преку видео обраќање, побара од Владата да прогласи вонредна состојба поради загадувањето. Тој оцени дека ...
  сите 22 | | | веќе видена

  30- годишниот Христијан,кој живее во Мелбурн, веќе подолго време е атракција на аеродромите низ целиот свет. Младиот музичар на светските аеродроми со својата ...
  сите 17 | | | веќе видена