Холанѓаните

  во

  Државите од Европската унија трошат милиони, вработуваат илјадници работници и итно даваат секакви дозволи за да се справат со се поголемата веројатност дека ...
  сите 15 | | | веќе видена

  Замислете да работите за работодавач кој, свесен дека веројатно не спиете доволно ноќе, ви дозволува да ги оставите работните обврски и да дремнете – и не само ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Замислете да работите за работодавач кој, свесен дека веројатно не спиете доволно ноќе, ви дозволува да ги оставите работните обврски и да дремнете – и не само ...
  сите 14 | | | веќе видена