Хитроу

  во

  Проблеми во проверката на летовите на „Бритиш ервејз“ се појавија денеска на три лондонски аеродроми и предизвикаа проблеми кај илјадници патници, јави ДПА. ...
  сите 19 | | | веќе видена

  Британската авиокомпанија „Бритиш ервејз“ откажа десетици летови од лондонските аеродроми поради проблеми со компјутерите во системот за чекирање ...
  сите 20 | | | веќе видена

  Проблеми во проверката на летовите на „Бритиш ервејз“ се појавија денеска на три лондонски аеродроми и предизвикаа проблеми кај илјадници патници, јави ДПА. ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Британската авиокомпанија „Бритиш ервејз“ откажа десетици летови од лондонските аеродроми поради проблеми со компјутерите во системот за чекирање билети. ...
  сите 8 | | | веќе видена

  Проблеми во проверката на летовите на „Бритиш ервејз“ се појавија денеска на три лондонски аеродроми и предизвикаа проблеми кај илјадници патници, јави ДПА. ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Проблеми во проверката на летовите на „Бритиш ервејз“ се појавија денеска на три лондонски аеродроми и предизвикаа проблеми кај илјадници патници, јави ДПА. ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Проблеми во проверката на летовите на „Бритиш ервејз“ се појавија денеска на три лондонски аеродроми и предизвикаа проблеми кај илјадници патници, јави ...
  сите 11 | | | веќе видена