Хилтон

  во

  „Хилтон“, „Мериот“ и уште неколку глобални синџири на хотели, јавно се извинија поради нехигиенските практики во Кина, откако на Веибо се појави 11-минутно ...
  сите 6 | | | веќе видена

  „Хилтон“, „Мериот“ и уште неколку глобални синџири на хотели, јавно се извинија поради нехигиенските практики во Кина, откако на Веибо се појави 11-минутно ...
  сите 6 | | | веќе видена

   Имаат лично за нив изградени куќи, одат еднаш неделно на фризер, наследуваат милиони и што уште не. Некои кучиња имаат секојдневна борба за да пронајдат ...
  сите 11 | | | веќе видена