Херман

  во

  Херман ван Ромпуј, првиот претседател на Европскиот Совет, поранешен премиер на Белгија и актуелен претседател на Советот на Колеџот на Европа во Бриџ, во ...
  сите 139 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Европскиот совет и премиер на Белгија Херман ван Ромпуј смета дека ниту една земја членка на Европската унија нема да го блокира ...
  сите 505 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Европскиот совет и премиер на Белгија Херман ван Ромпуј смета дека ниту една земја членка на Европската унија нема да го блокира ...
  сите 505 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Европскиот совет и премиер на Белгија Херман ван Ромпуј смета дека ниту една земја членка на Европската унија нема да го блокира ...
  сите 505 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Европскиот совет и премиер на Белгија Херман ван Ромпуј смета дека ниту една земја членка на Европската унија нема да го блокира ...
  сите 505 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Европскиот совет и премиер на Белгија Херман ван Ромпуј смета дека ниту една земја членка на Европската унија нема да го блокира ...
  сите 505 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Европскиот совет и премиер на Белгија Херман ван Ромпуј смета дека ниту една земја членка на Европската унија нема да го блокира ...
  сите 505 | | | веќе видена

  Од Србија сите постојано очекуваат да го признае Косово, но не кажуваат дали земјата ќе добие членство во ЕУ до 2025 година, изјави српскиот претседател ...
  сите 139 | | | веќе видена

  Од Србија сите постојано очекуваат да го признае Косово, но не кажуваат дали земјата ќе добие членство во ЕУ до 2025 година, изјави српскиот претседател ...
  сите 139 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Европскиот совет и премиер на Белгија Херман ван Ромпеј денеска од Белград порача дека клучот на просперитетот не се наоѓа ниту во ...
  сите 139 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Европскиот совет и премиер на Белгија Херман ван Ромпеј денеска од Белград порача дека клучот на просперитетот не се наоѓа ниту во ...
  сите 139 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Европскиот совет и премиер на Белгија Херман ван Ромпеј денеска од Белград порача дека клучот на просперитетот не се наоѓа ниту во ...
  сите 139 | | | веќе видена

  Поранешниот претседател на Европскиот совет и премиер на Белгија Херман ван Ромпеј денеска од Белград порача дека клучот на просперитетот не се наоѓа ниту во ...
  сите 139 | | | веќе видена