Хелсиншкиот

  во

  Граѓаните ќе можат да пријават каква било повреда на избирачкото право на бесплатната телефонска линија: 0800-54321 која ќе функционира од 7:00 до 19:00 ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Започна гласањето на шестите по ред претседателски избори во земјава од независноста. Болните и изнемоштените, затворениците и притворените како и дијаспората ...
  сите 77 | | | веќе видена

  Со проекција на филмот „Потреси“ на режисерот Џеиро Бустаманте“, добитник на Сребрена мечка на Берлинскиот филмски фестивал, започна програмата „Денови на квир ...
  сите 38 | | | веќе видена

  Канцеларијата на Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија, утре во текот на целиот ден ќе биде отворена, со цел да им овозможи на ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија ги известува граѓаните дека в недела, 21 април 2019 година, канцеларијата на Комитетот ќе биде ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Скопје, 20. април 2019 (ИНПРЕС) – Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија ги известува граѓаните дека во недела, 21-ви април 2019 година, ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија ги известува граѓаните дека во недела, 21 април 2019 година, канцеларијата на Комитетот ќе биде ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Канцеларијата на Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија, утре во текот на целиот ден ќе биде отворена, со цел да им овозможи на ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија ги известува граѓаните дека во недела, 21 април 2019 година, канцеларијата на Комитетот ќе биде ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Канцеларијата на Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија, утре во текот на целиот ден ќе биде отворена, со цел да им овозможи на ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија ги известува граѓаните дека во недела, 21 април 2019 година, канцеларијата на Комитетот ќе биде ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Канцеларијата на Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија, утре во текот на целиот ден ќе биде отворена, со цел да им овозможи на ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Канцеларијата на Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија, утре во текот на целиот ден ќе биде отворена, со цел да им овозможи на ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Канцеларијата на Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија, утре во текот на целиот ден ќе биде отворена, со цел да им овозможи на ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Граѓаните ќе можат да пријават каква било повреда на избирачкото право на бесплатната телефонска линија: 0800-54321 која ќе функционира од 7:00 до 19:00 ...
  сите 88 | | | веќе видена

  Канцеларијата на Хелсиншкиот комитет за човекови права на Република Македонија, утре во текот на целиот ден ќе биде отворена, со цел да им овозможи на ...
  сите 88 | | | веќе видена