Хавана

  во

  Пчеларската федерација на Македонија (ПФМ), Здружението за социјално претприемништво и одржлив развој АПИСЕЕД – Скопје и Здружението за одржлив социо-економски ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Пчеларската федерација на Македонија (ПФМ), Здружението за социјално претприемништво и одржлив развој АПИСЕЕД – Скопје и Здружението за одржлив социо-економски ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Пчеларската федерација на Македонија (ПФМ), Здружението за социјално претприемништво и одржлив развој АПИСЕЕД – Скопје и Здружението за одржлив социо-економски ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Пчеларската федерација на Македонија (ПФМ), Здружението за социјално претприемништво и одржлив развој АПИСЕЕД – Скопје и Здружението за одржлив социо-економски ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Пчеларската федерација на Македонија (ПФМ), Здружението за социјално претприемништво и одржлив развој АПИСЕЕД – Скопје и Здружението за одржлив социо-економски ...
  сите 13 | | | веќе видена

  Пчеларската федерација на Македонија (ПФМ), Здружението за социјално претприемништво и одржлив развој АПИСЕЕД – Скопје и Здружението за одржлив социо-економски ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Пчеларската федерација на Македонија (ПФМ), Здружението за социјално претприемништво и одржлив развој АПИСЕЕД – Скопје и Здружението за одржлив социо-економски ...
  сите 10 | | | веќе видена

  Пчеларскиот симпозиум, како што информираат организаторите, е основа за почеток на обемен проект во кој покрај пчеларите, пчелите и нивните продукти, ќе бидат ...
  сите 11 | | | веќе видена

  Пчеларската федерација на Македонија (ПФМ), Здружението за социјално претприемништво и одржлив развој АПИСЕЕД – Скопје и Здружението за одржлив социо-економски ...
  сите 12 | | | веќе видена

  Пчеларската федерација на Македонија (ПФМ), Здружението за социјално претприемништво и одржлив развој АПИСЕЕД – Скопје и Здружението за одржлив социо-економски ...
  сите 17 | | | веќе видена

  Земјотрес со јачина од 7,7 степени ја потресе Јамајка. Издадено е предупредување за цунами, објави Си-Ен-Ен. Метеоролошката служба соопшти дека постои опасност ...
  сите 68 | | | веќе видена

  Зоран Михајлов – Незаборавниот лет од рингот по освојувањето на европската профи титула во Белград. -Со нокаут и до светската титула во Милано Секој новинар ...
  сите 4 | | | веќе видена