Хаваи

  во

  Во близина на островот Оаху, на Хаваите е снимен нуркач како на само неколку метри оддалеченост плива заедно со огромна бела ајкула, без никаква заштита. ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Во близина на хавајскиот остров Оаху нуркачи кои се занимаваат со проучување ајкули забележале директна средба со бела ајкула, за која се верува дека е ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Во близина на хавајскиот остров Оаху нуркачи кои се занимаваат со проучување ајкули забележале директна средба со бела ајкула, за која се верува дека е ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Тим нуркачи имал блиска средба со една од најголемите бели ајкули на светот, но за среќа тие преживеале. Некои од нуркачите дошле толку блиску до женката ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Во близина на хавајскиот остров Оаху нуркачи кои се бават со проучување на ајкули забележале директна средба со бела ајкула, за која се верува дека е ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Величествената голема бела ајкула Дип Блу беше снимена покрај брегот на Хаваи. Се претпоставува дека тоа е најголемата бела ајкула што некогаш била фатена од ...
  сите 9 | | | веќе видена

  Ерупцијата на вулканот Килауеа на Хаваи во мај минатата година имаше разорувачки ефекти врз овој остров, каде беа уништени многу домови, но значително се ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Мултимилионска направа која требаше систематски да го чисти ѓубрето во Пацификот во согласност со очекувањата на експертите се расипа и моментално ја влечат ...
  сите 2 | | | веќе видена

  Полжавот Џорџ кој беше и 14 годишна локална ѕвезда и последен познат полжав од неговиот вид, нема повеќе да ги забавува децата од училиштата кои доаѓаа да го ...
  сите 3 | | | веќе видена

  Уредот за собирање ѓубре кој требаше да го исчисти Тихиот океан од пластичниот отпад, се распадна меѓу Калифорнија и Хаваите и ќе биде одвлечен на копно поради ...
  сите 5 | | | веќе видена